Vaccinatie Mexicaanse griep

Dendermonde/Grembergen – Nu zondag, 15 november, kunnen Grembergenaars die tot een risicogroep behoren zich laten inenten tegen de Mexicaanse griep. Dat gebeurt in het dienstencentrum ‘De Brug’ aan het woon- en zorgcentrum Sint-Antonius. De zes huisartsen van Grembergen werken samen om zondagmorgen van acht uur ’s morgens tot een uur ’s middags tussen de 500 en 1000 mensen te vaccineren, zo laten dokter Bruno De Gendt, voorzitter huisartsenkring Grembergen-Moerzeke-Hamme, en Wouter Van der Vurst, Algemeen directeur van het WZC Sint Antonius, weten. Raadpleeg de huisarts om te weten of ook jij ingeënt kan worden, en waar en wanneer dat kan.

Ondertussen is er een Dendermonds Callcenter Influenza. Wie vragen heeft over de Mexicaanse griep, kan bellen naar 052/25 11 30, van maandag tot donderdag van 9:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur uur, en ’s vrijdags van 9:00 tot 12:00 uur, en van 14:00 tot 16:00 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie