Zoek

Leerlingen Atheneum op bezoek bij Dendermondse prominenten

leerlingenopbezoekbijtheoja.jpg
Sint-Gillis – GO!, het Vlaams Gemeenschapsonderwijs, bestaat 20 jaar en dat werd al uitgebreid gevierd. Afgelopen vrijdag vond in de Basisschool Atheneum aan de Zuidlaan een slothappening plaats.

Marijke Tavernier, directeur van de basisschool: “Bij al deze activiteiten streven we ernaar om ons pedagogisch project beter bekend te maken bij een groot publiek: Geen muren, geen grenzen, allemaal buren en unieke mensen. Deze slogan verwoordt eigenlijk de essentie van ons pedagogische project, namelijk het feit dat wij naast het ontwikkelen van ieders persoonlijkheid, vaardigheden en talenten met onze kinderen en jongeren bouwen aan een betere samenleving voor iedereen.”

Vorige vrijdag werd in heel het land een bezoek gebracht aan zo’n honderdvijftig prominenten waaronder ministers, parlementsleden, burgemeesters, inspecteurs en afdelingshoofden van onderwijsdepartementen. Een delegatie van GO! Atheneum bracht een bezoek aan burgemeester Piet Buyse, Theo Janssens (schepen Sociale Zaken), Karine Verhelst (schepen Onderwijs), Paul Putteman (politiekorpschef), Henny De Baets (directeur OVAM) en Norbert De Batselier (directeur Nationale bank).

“Hoofddoelstelling was hen te informeren over onze boodschap en overtuigen van ons engagement via een persoonlijk bezoek van enkele leerlingen vergezeld door een van hun leraren. Jens, Céline, Younes en Aagje brachten de boodschap prima over”, aldus directeur Marijke Tavernier.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie