Zoek

Vertelfestival op 29 november

Dendermonde – Zondag 29 november is onze stad in de ban van het verhaal. Tien boeiende vertellers laten u even verdwijnen in hun spannende, grappige en soms ontroerende verhalen op enkele unieke plekjes in Dendermonde.

U kunt vanaf 9 uur genieten van een heerlijk ontbijt in het Aymonshof. Terwijl de volwassenen nog wat bijpraten aan tafel, kunnen de kinderen zich uitleven in het kinderhoekje.

Om 10.30 uur zijn er vertellingen voor volwassenen, kleuters vanaf 4 jaar en kinderen vanaf 8 jaar. Erik Burke neemt de volwassenen op sleeptouw met ‘VertederDingen’. Een reiziger maakt voor u zijn koffers open en laat dierbare voorwerpen hun verhaal vertellen. Verteltheater Arto brengt voor de kleuters het verhaal van Dubbel Doortje, die ontdekt dat ze alles dubbel heeft: twee handen, twee ogen, twee voeten enzovoort. Wally De Doncker (foto) vertelt over zijn hond die lijnen in zijn hoofd heeft en de buren die niet meer met elkaar praten.

In de namiddag worden verhalen verteld op zeven unieke plaatsen. Benieuwd naar de geheimen op de zolder van het stadhuis? Of wilt u wel eens weten wat het Ros Beiaard te vertellen heeft? Kent u Skunny-Wundy, de stenen reuzenverdelger? Kom het allemaal ontdekken tijdens dit vertelfestival.

U kunt uw eigen vertelroute samenstellen aan de hand van het vertelschema, dat u op de centrale ontmoetingsplek in cultuurcentrum Belgica aan de Kerkstraat kunt bekomen. Er zijn opnieuw vertellingen voor volwassenen, kleuters en kinderen.

Op de centrale ontmoetingsplek kunt u terecht tussen 13 en 18 uur voor informatie en tickets én een kom heerlijke warme soep! Tickets voor de ontbijtverhalen kunnen besteld worden op 052 20 26 26 of info@ccbelgica.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie