Search

Zenith viert 40 jaar met Discobar Galaxie

discobargalaxie.jpg
Sint-Gillis – Al sinds 1969 is Zenith een vaste waarde voor wie jong is of zich jong voelt in Dendermonde. Om dat te vieren nodigt het jeugdhuis op zaterdag 28 november één van de grootste namen in de Vlaamse feestjeswereld uit, Discobar Galaxie.

Al enkele maanden organiseert Zenith activiteiten in het kader van zijn 40ste verjaardag, met ondermeer optredens van Briskey en Lady Linn, De Jeugd van Tegenwoordig en de Nederlandse rapper Typhoon. Ook nu nodigt het jeugdhuis alle leden, oud-leden en alle andere feesters uit om mee te komen vieren.

Als Discobar Galaxie speelden Dj Bobby Ewing, dj Lars Capaldi en dj Loveboat, beter gekend als mc Adriaan Van den Hoof deze zomer alle festivals plat, maar nu ze hun kunstjes tonen in Dendermonde. Ook hip hop- en funk-dj Jerboa, E-phonk, Cole en het Dendermondse dj-duo Motu staan op de affiche.

En er is nog meer. “Voor wie 40 jaar Zenith gepast met ons wil meevieren, zijn er VIP-tickets”, vertelt voorzitter Tim De Vogel. “Het VIP-ticket voor het feestweekend garandeert toegang op de party op zaterdag en op de Comedy Night op vrijdag. Er is ook een fles Cava inbegrepen.”

De Comedy Night met Joris Velleman, Seppe Toremans en TBJ vindt plaats op vrijdag 27 november. 40 jaar Zenith met Discobar Galaxie wordt gevierd op zaterdag 28 november.

Meer informatie: www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie