Zoek

Sinterklaas komt op 22 november

Dendermonde – Na zijn aankomst dit weekend in Antwerpen brengt Sinterklaas op zondag 22 november ook een bezoek aan onze stad. Niet zomaar een bezoek want er is heel wat te doen die dag!

Alle kinderen zijn vanaf 13.30 uur welkom de Grote Markt. Op de markt zal een grote spiegeltent staan waarin de Sint na zijn aankomst de kinderen zal ontvangen. In de tent kunnen de kleinsten zich laten schminken, meezingen met Sinterklaasliedjes en genieten van de animatie. Dit jaar zijn er ook drie gratis kindervoorstellingen in cultuurcentrum Belgica waarop ook de ouders zijn uitgenodigd. Dat wordt dolle pret met een leuk verhaal over de Sint. De voorstellingen vinden plaats om 14, 15 en 16 uur en duren telkens een half uur. Reserveren voor deze voorstelling doe je via 052 20 26 26. De kinderen krijgen van de Sint uiteraard ook allemaal een cadeautje.

Kinderen die de Sint willen verrassen met een leuke tekening of knutselwerk kunnen van 14 tot 17 uur terecht in de spiegeltent op de Grote Markt om daar tekeningen in te kleuren. Er is geen opvang voorzien, wel begeleiding van monitoren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie