Zoeken

Jeugdschepen reageert op publicatie Open VLD

Dendermonde – Jeugdschepen Marius Meremans kroop vorige donderdag in zijn pen naar aanleiding van een bericht in de Lokale Burgerkrant, een publicatie van Open VLD. Petra D’Hollander van Open VLD schreef dat de werking van KSJ Dendermonde verhuist naar de gemeenteschool van Appels omdat het huidige terrein van de vereniging werd verkocht.

“Het is niet mijn gewoonte om te reageren op een publicatie van een andere partij, maar totaal foutieve informatie zorgt voor onrust bij ouders van KSJ-leden”, liet jeugdschepen Marius Meremans via e-mail weten. “De speelpleinwerking komt in Appels, voor KSJ wordt gezocht naar een oplossing in het centrum van onze stad. KSJ zelf is vragende partij om liefst op de huidige locatie te blijven. Ook de verantwoordelijken van de parochiale werken zoeken mee naar een oplossing. De stad wil, waar mogelijk, zeker een helpende hand toesteken. Deze informatie is medegedeeld op zittingen van raadscommissies. Misschien moet Mevrouw D’Hollander maar haar verslagen goed nalezen voor dergelijke informatie wordt verspreid.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie