Zoek

Cosy Cottage genomineerd voor Horeca Award

cossycottage.jpg

Schoonaarde – De bed & breakfast Cosy Cottage aan de Eegene in Schoonaarde werd genomineerd voor de Horeca Award 2009 in de categorie ‘chambre d’hôte’. Er werden 322 voorinschrijvingen genoteerd. 249 horecazaken kregen volledig anoniem een jurylid op bezoek. Uiteindelijk werden van deze groep slechts 133 deelnemers genonimeerd.

“Het gemiddelde jurycijfer lag boven het vooropgestelde gemiddelde van 8 punten. Daardoor behoort Cosy Cottage charme b & b tot de betere bed & breakfasts van Vlaanderen.

Omdat zijn jurycijfer boven het vooropgestelde gemiddelde ligt, besluit de jury dat de Cosy Cottage tot één van de betere bed & breakfastzaken in Vlaanderen behoort. Cosy Cottage wordt uitgebaat door Katty Cooreman en Philippe Keyaerts (foto) en opende in juli 2006 de deuren. De zaak onderscheidt zich niet enkel door zijn unieke ligging, bijzondere architectuur, landelijke, gezellige inrichting maar ook door een persoonlijk en bijzonder onthaal van Vlaamse en internationale gasten. De bed & breakfast telt 3 ruime gastenkamers. Vorig jaar werd Cosy Cottage Dépendance, gelegen op wandelafstand van Cossy Cottage, in gebruik genomen. Hier zijn 2 comfortabele kamers en een studio in ondergebracht.

De Horeca Awards 2009 worden in februari volgend jaar uitgereikt.

Meer informatie: www.cosycottage.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie