Zoek

Verboden af te wisselen!

Dendermonde – Vanaf nu zaterdag, 5 december, om 9 uur ’s ochtends kan iedereen kaarten kopen voor de beste zitjes om de Ros Beiaardommegang 2010 te zien. Voor een zitplaats  op de Grote Markt betaal je 50 euro, die voor zitplaatsen op de tribune aan het Justitieplein kosten 35 euro. Iedereen kan maximum 4 kaarten kopen. In totaal zijn er 2150 kaarten voor de Grote Markt, en 760 kaarten voor het Justitieplein. Er zijn ook kaarten, aan 10 euro ’t stuk, voor de generale repetitie daags voordien.

De organisatoren verwachten duidelijk een stormloop, en leggen de spelregels vast. “Het is niet toegestaan elkaar af te wisselen in de wachtrij”, zo laat men weten. En bovendien mag wie wacht “geen beroep doen op de organisatie en de politie om, indien ze de rij verlaten hebben, hun plaats weer in te nemen.” Je bent gewaarschuwd. En een gewaarschuwde man of vrouw, die gaat op tijd aanschuiven.

Meer info op www.rosbeiaard.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie