Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Dendermondse clubs blijven zich mengen in titelstrijd, KAVD kan nog eens winnen

Schoonaarde/Dendermonde – Na Oudegem vorige week, was het dit keer aan Juventus Schoonaarde om zich te mengen in de titelstrijd van het 2e provincialevoetbal. Schoonaarde dwong een 3-3 gelijkspel af tegen ‘leider-voor-één-week’ HO Kalken. Oudegem zelf ging de boot in tegen Racing Wetteren, die nu beslag legt op de tweede plaats. Door de overwinning van Rapide Lebbeke in de derby tegen ook al ‘leider-voor-één-week’ SK Lebbeke, is Rapide nu de nieuwe leider.
De titelstrijd in de C-reeks van tweede provinciale blijft ongemeen spannend. De eerste 7 clubs in de stand, staan binnen een marge van drie punten. Oudegem is de best geplaatste Dendermondse club op de 11e plaats, op 8 punten van leider Rapide.

Onderaan wist KAV Dendermonde nog eens te winnen. Het klopte Stekene met 1-2. Als KAVD de reeks nu kan verder zetten, kan het snel wegkomen uit de gevarenzone.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie