Dendermondse clubs blijven zich mengen in titelstrijd, KAVD kan nog eens winnen

Schoonaarde/Dendermonde – Na Oudegem vorige week, was het dit keer aan Juventus Schoonaarde om zich te mengen in de titelstrijd van het 2e provincialevoetbal. Schoonaarde dwong een 3-3 gelijkspel af tegen ‘leider-voor-één-week’ HO Kalken. Oudegem zelf ging de boot in tegen Racing Wetteren, die nu beslag legt op de tweede plaats. Door de overwinning van Rapide Lebbeke in de derby tegen ook al ‘leider-voor-één-week’ SK Lebbeke, is Rapide nu de nieuwe leider.
De titelstrijd in de C-reeks van tweede provinciale blijft ongemeen spannend. De eerste 7 clubs in de stand, staan binnen een marge van drie punten. Oudegem is de best geplaatste Dendermondse club op de 11e plaats, op 8 punten van leider Rapide.

Onderaan wist KAV Dendermonde nog eens te winnen. Het klopte Stekene met 1-2. Als KAVD de reeks nu kan verder zetten, kan het snel wegkomen uit de gevarenzone.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord