Jeugdraad zet zich in voor Music For Life

Dendermonde – De stedelijke jeugdraad zet zich nu zondag 13 december vanaf 13.30 uur tijdens de kerstmarkt in voor het goede doel. De leden van de raad zullen het boek ‘Stories For Life’ aan de man brengen. De opbrengst gaat naar de actie ‘Music For Life’ die dit jaar in het teken van malaria staat.

“We hopen op een massale opkomst van de jeugd en veel vrijgevige Dendermondenaren. Er zal ook een spaarpot staan waarin er nog geld kan gedeponeerd worden. Wij zorgen alvast voor een presentatie van de actie ‘Music For Life’. Tijdens de actie van het glazen huis zal de jeugdraad de opbrengst naar Gent brengen”, aldus jeugdconsulente Ellen De Grauwe.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie