Doe niets voor het goede doel!

Dendermonde – De Music For Life-actie van Studio Brussel schiet vanavond in gang. Wie actie wil ondernemen ten voordele van de strijd tegen malaria, kan terecht in Gent om zijn centen te gaan deponeren. Wie helemaal niets wil doen, die kan morgen naar gewoon naar de Oude Vest in Dendermonde. Vanaf twee uur ’s namiddags vind je er Tomas De Soete en Linde Merckpoel. Zet je vijf minuten lang in hun strandstoel van Music For Life, geniet, en touroperator Neckermann stort 10 euro naar Music For Life. Makkelijk zat, als je het ons vraag… Klik voor meer info. (CORRECTIE: Linde Merckpoel komt alleen naar Dendermonde, zonder Tomas De Soete, zo hoorden we vanochtend op de radio…)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord