Wie verdient er een persprijs?

Dendermonde – Naar jaarlijkse gewoonte zal de Dendermondse Perskring, de vereniging van Dendermondse journalisten, binnenkort weer haar persprijzen uitreiken. Via die prijzen wil de Perskring stille werkers in het daglicht plaatsen, iemand belonen die zich in het voorbije jaar bijzonder verdienstelijk maakte voor de gemeenschap of prestaties leverde die een regionale, nationale of internationale weerklank vonden. Zowel verenigingen en organisaties als individuen komen in aanmerking.

Denk jij dat je in aanmerking komt voor een persprijs? Ken je iemand die zo’n erkenning dubbel en dik verdient? Stuur voor woensdag 17 februari 2010 de gemotiveerde kandidatuur naar de voorzitter van de Dendermondse Perskring, Hugo Aerts (Kapucijnenlaan 11, 9200 Dendermonde, hugo.aerts@scarlet.be). Zet je kandidaten ook gerust in de commentaar bij dit stukje.

Het zijn de leden van de Perskring die door stemming uit de ingediende kandidaturen de twee winnaars kiezen. De persprijzen worden eind maart tijdens een academische zitting in het stadhuis uitgereikt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Eén reactie

Geef een reactie