Zoek

Volleybaltopper uitgesteld

Oudegem – De volleybaltopper tussen Oudegem B en Nieuwkerken werd afgelast omwille van de barre weersomstandigheden die worden voorspeld. De volleybalbond stelde alle wedstrijden zowel op nationaal als provinciaal niveau voor zondag 20 december uit. Een vreemde beslissing van de bond, dat vindt ook Oudegem trainer Bert Dierick. “In het voetbal laat men alle wedstrijden doorgaan, het is zeer vreemd dat de bond meer dan 24u op voorhand alle wedstrijden van een zaalsport annuleerd.” Dierick begrijpt dat er in het verkeer wel problemen kunnen opduiken, maar fronst toch de wenkbrauwen bij de algemene afgelasting. “Alle zaterdagwedstrijden gaan door, vele wedstrijden zijn ’s avonds, dus daar kan het ook gevaarlijk worden. Bovendien is de verplaatsing van Nieuwkerken naar ons niet zo ver.”

“Beslissing komt niet ongelegen”
Het uitstellen van de wedstrijd komt voor Oudegem niet echt ongelegen. “Door verschillende omstandigheden kon ik geen beroep doen op verschillende basisspeelsters”, verduidelijkt Dierick. “De verplaatsing naar een andere datum kan dus in ons voordeel zijn, zodat we in volle sterkte kunnen aantreden.”

Morgennamiddag hoeft dus niemand zich meer naar de Ouburg te begeven. Een vervroegde winterstop dus voor Oudegem.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie