KWB Schoonaarde schenkt kerstborrel

Schoonaarde – KWB Schoonaarde schenkt alle inwoners van Schoonaarde op vrijdag 25 december opnieuw een stevige buurtborrel uit. “Geïnteresseerden kunnen vanaf 14 uur terecht op het Opstalplein om bij te praten met de andere aanwezigen. Ondertussen kan men proeven van verschillende soorten jenever, maar er is ook glühwein, soep, warme chocomelk en hot-dogs. En, dit alles temidden van een gezellige buurtsfeer. Wij hopen u talrijk te mogen begroeten en wensen u alvast prettige feestdagen”, aldus Guy Claessens namens KWB Schoonaarde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie