Ook dit jaar topbadminton in Dendermonde

Dendermonde – De Ros Beiaard Badmintoncup is dit jaar al aan zijn 3e editie toe. Op 3 en 4 april tekenen de top van het Belgische badminton en enkele hoogaangeschreven buitenlanders weer present in de sporthal van Sint-Gillis. “Afgelopen vrijdag, 15 januari, werden de inschrijvingen geopend en op dit moment werden er al meer dan 100 inschrijvingen genoteerd”, vertelt Cedric Cooreman van BC Oudegem, de organiserend club. “Er is nu dus opnieuw al sprake van een nieuw succes”. “Deze editie zal niet veel verschillen van de vorige twee”, gaat Cooreman verder. “We verwachten opnieuw delegaties van Nederlandse, Engelse, Franse en Luxemburgse topclubs.”
De Ros Beiaard Badmintoncup is op korte tijd uitgegroeid tot het grootste tornooi in Vlaanderen, nu ligt de ambitie om het grootste tornooi in België te worden. Ook werd de Abdijschool gereserveerd om de vele buitenlanders en “binnenlanders” te slapen te leggen na het vele spelen of de ultieme Player’s Party op zaterdagavond.

Meer info: www.rosbeiaardmintoncub.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord