Zoek

Ook dit jaar topbadminton in Dendermonde

Dendermonde – De Ros Beiaard Badmintoncup is dit jaar al aan zijn 3e editie toe. Op 3 en 4 april tekenen de top van het Belgische badminton en enkele hoogaangeschreven buitenlanders weer present in de sporthal van Sint-Gillis. “Afgelopen vrijdag, 15 januari, werden de inschrijvingen geopend en op dit moment werden er al meer dan 100 inschrijvingen genoteerd”, vertelt Cedric Cooreman van BC Oudegem, de organiserend club. “Er is nu dus opnieuw al sprake van een nieuw succes”. “Deze editie zal niet veel verschillen van de vorige twee”, gaat Cooreman verder. “We verwachten opnieuw delegaties van Nederlandse, Engelse, Franse en Luxemburgse topclubs.”
De Ros Beiaard Badmintoncup is op korte tijd uitgegroeid tot het grootste tornooi in Vlaanderen, nu ligt de ambitie om het grootste tornooi in België te worden. Ook werd de Abdijschool gereserveerd om de vele buitenlanders en “binnenlanders” te slapen te leggen na het vele spelen of de ultieme Player’s Party op zaterdagavond.

Meer info: www.rosbeiaardmintoncub.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie