Nieuw bestuur voor CD&V

Dendermonde – Op haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie verkozen de leden van CD&V Dendermonde gisteren hun nieuwe voorzitters. Ivan Cobbaut volgt Dimitri Verheyden op als algemeen voorzitter. Hij behaalde 91% van de stemmen. Met Cobbaut wordt de verjonging binnen de partij verder ingezet. “Ik bedank de partijleden voor het vertrouwen en zal door de partij een frisse wind doen waaien”, sprak de nieuwe voorzitter zijn partij toe. Freddy Raman werd verkozen tot seniorenvoorzitter en Marijke Collier is de nieuwe voorzitter van de vrouwenafdeling Vrouw & Maatschappij. Ken Van Weyenberg volgde tot slot zichzelf op als voorzitter van jong CD&V.

Opmerkelijke gast op de nieuwjaarsreceptie was Vlaams Volksvertegenwoordiger Cindy Franssen uit Oudenaarde. In haar toespraak riep ze op om vrijheid en ruimte te creëren voor mensen die verantwoordelijkheid willen nemen en ter zelfde tijd solidariteit te organiseren tussen de mensen onderling. Het Ros Beiaard vindt Franssen dan weer het symbool van de strijder tegen onrecht:”Een symbool dat Dendermonde zeker zal bijstaan na het moeilijke jaar dat het beleefde.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie