Zoek

Dendermonde in actie voor Haïti

Dendermonde – Na de aardbeving in Haïti zijn er in de hele wereld acties op gang gekomen om de slachtoffers daar te steunen. Ook in Dendermonde schiten mensen her en der in actie. Hieronder een eerste lijst. Wie ook iets organiseert, mag dat laten weten aan de redactie. Uiteraard kan je je aankondiging ook hieronder in de reacties kwijt.

  • De Derde Wereldraad van de stad Dendermonde organiseert op de maandagmarkt van 25 januari 2010 een inzamelactie aan de voetgangersbrug over de Dender achter het stadhuis. In een blokhut staat een collectebus en er wordt verse soep en warme chocomelk aangeboden tegen de prijs van 2 euro.
  • De gemeenteschool van Appels organiseert dit weekend, op 23 en 24 januari, van 14 tot 17 uur een carwash op de speelplaats. Voor 5 euro wordt je vuile auto wordt weer proper aan de Heirstraat 61 te Appels
  • De gemeenteschool van Oudegem organiseert een sponsortocht waarbij een deel van de opbrengst naar het getroffen Haïti gaat.
Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. vzw Symbiose houdt Gedichtendag 2010 op woensdag 27/01/2010 om 20.30u in de Ros Beiaardzaal, Stadhuis, Dendermonde, grote markt 1, ten voordele van de slachtoffers van Haiti, met een prachtig programma Poëzie-muziek.

    De opbrengst van deze avond (inkom 2 € of vrije bijdrage) gaat integraal naar Haiti.

    Glaasje achteraf.

    het vzw Symbioseteam groet u en heet u massaal welkom.

Geef een reactie