Kinderen gezocht voor muziekweek

Dendermonde – Artforum zoekt in samenwerking met Matrix en cultuurcentrum Belgica kinderen tussen 9 en 12 jaar voor een muziekweek in het teken van de stem. Deze week vindt plaats van 15 tot en met 19 februari.

Onder begeleiding van internationale zangers en muzikanten wordt er een week lang met muziek en stem geëxperimenteerd. Muzikale voorkennis is absoluut niet vereist. Special guest is Jimmy Dewit alias dj Bobby Ewing van Discobar Galaxie. Hij geeft een namiddag rond elektronica.

“Onder begeleiding van de Argentijnse muzikant en componist Juan Carlos Tolosa, zangeres Michèle Bergeron en muzikante Daniela Trakal proberen de kinderen nieuwe muziekgenres uit en steken ze samen een eigen creatie in elkaar”, aldus de initiatiefnemers.

Praktische informatie

voor wie : kinderen tussen 9 en 12 jaar
waar : cultuurcentrum Belgica, Kerkstraat 24
wanneer: van 15 tot en met 19 februari 2010, elke dag van 9.30 tot 16 uur
opvang: van 8 tot 18 uur
inschrijvingsgeld: 80 euro

Het is nodig om voor 1 februari in te schrijven.
Meer informatie: 052 20 26 40 of info@ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie