Zoek

Hoe bespaar je centen?

bespaardagbe.jpg
Dendermonde – Zaterdag 6 maart organiseert Sp.a Dendermonde een ‘bespaardag’. Als je je weg kwijt bent in het administratieve doolhof van premies, subsidies en contracten, dan biedt de partij hulp. Initiatiefnemer is Tom Bogman.

“De overheid wil ons graag financieel helpen om een woning te bouwen of te verbouwen, om thuis energie te sparen, om schoolmateriaal te kopen, om voor een ziek familielid te zorgen, … Dat kan door premies te geven of door minder belastingen te heffen. Je kan daarvoor terecht bij de federale overheid, de Vlaamse overheid, de provincie, onze stad Dendermonde of Eandis”, weet Tom Bogman. “Helaas blijken deze aanvragen vaak ook een doolhof en een hele administratieve molen te zijn.”

Sp.a Dendermonde wil graag een handje helpen. Zaterdag 6 maart kan iedereen gratis een aantal specialisten raadplegen in een autocar die staat opgesteld op de Vlasmarkt. Tom Bogman: “Samen zoeken we uit op welke premies je recht hebt of hoe je een belastingvermindering kan krijgen. We geven uitleg en zetten jou op de juiste weg met de aanvraag. En dat bij een tas koffie. Wij wijzen je de weg in de doolhof van subsidies, premies of ingewikkelde contracten!”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

3 Responses

  1. Ironisch dat een partij nu hulp gaat bieden wat het zelf gecreëerd heeft. Hoe bespaar je centen? Misschien zou het al handig zijn moesten ze de jongeren niet discrimineren en ons een voltijdse job geven waar ik nu al zes jaar op wacht. Dan heb ik op het einde van de rit al meer centen om te besparen. Maar jongeren zijn niet belangrijk voor de Sp.a. Ouderen terug aan het werk krijgen is veel belangrijker en terwijl wij opleidingen moeten volgen voor betere kwaliteit krijgen we oudere mensen zonder de nodige opleiding en met tegenzin die meteen voltijds aan de slag mogen. Dank u wel Sp.a! Dat maakt het heel leuk op de werkvloer.

    En premies en subsidies? Daar moeten ze bij de Sp.a maar over zwijgen. Schaffen ze een gans pak dingen af bij de renovatiepremie. Wie mag er de kosten dan betalen? We maken onze plannen rekeninghoudende dat we centen terugtrekken via dat fonds dus is het geen probleem om wat extra kosten te doen en op een weekje tijd schaffen ze dat af terwijl we middenin de werken zitten.

    Zolang je arm bent, dan helpt de Sp.a je. Wie niet arm is, wordt arm gemaakt door de Sp.a.

Geef een reactie