Zoek

Ros Beiaard leeft ook in Huize Mariatroon

Dendermonde – Op donderdag 11 februari gaf burgemeester Piet Buyse in het Woon- en Zorgcentrum Huize Mariatroon het startsein van een reeks Ros Beiaardactiviteiten. De bedoeling is de bewoners voor te bereiden op de komende ommegang. Het werd een ontspannen namiddag, waar vooral de nadruk lag op de geschiedenis van het Ros Beiaard. De bewoners waren erg opgetogen en genoten met volle teugen van het verhaal van de burgemeester. Dendermondse jenever en een stevige boterham met kopvlees vervolledigden de namiddag.

Piet Buyse op bezoek in Huize Mariatroon

Tot en met de Ommegang op 30 mei krijgen de bewoners van Huize Mariatroon nog veel meer Ros Beiaard-activiteiten. Zo komt intendant en regisseur Franki Hervent meer uitleg geven over de komende Ros Beiaardommegang. Alle geïnteresseerden zijn welkom die uiteenzetting bij te wonen op donderdag 15 april om 15u in de cafetaria van het woon- en zorgcentrum (Brusselsestraat 90).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie