KWB Appels brengt ‘Boter bij de vis’

Appels -De toneelkring van KWB Appels pakt ieder jaar – begin maart – uit met een nieuwe toneelproductie. Dit jaar liet regisseur Juul De Landtsheer zich inspireren door de crisis. ‘Boter bij de vis’ is een eigen bewerking naar een dolle klucht van Michael Cooney. De KWB-afdeling uit Appels staat ieder jaar garant voor een humoristische productie. Nu er in Appels een jong KWB-afdeling werd opgericht waait er ook een jongere wind door de cast. “Dit jaar heb ik twee jonge twintigers aan mijn ploeg kunnen toevoegen”, vertelt De Landtsheer. “Zij zorgen alvast voor een frisse en jonge wind in de ploeg en dit uit zich ook op de scène.” KWB Appels speelt voor het 29e jaar voor hun amusement en dat van het publiek. “De crisis wordt aangepakt in het stuk”, vertelt regisseur De Landtsheer. “Alleen zou ik niet aanraden het in het echte leven te proberen”. Dat KWB Appels garant staat voor een avondje amusement met een gezonde lach staat als een paal boven water. “Wij willen de mens steeds blij gezind naar huis sturen”, vertelt Rudy Vinck, een vaste waarde in de KWB-cast. “Wij hebben veel plezier in wat we doen en we hopen dat iedere keer weer te kunnen overbrengen op het publiek”.

De 29e toneelproductie van KWB Appels bevat duidelijk alle nodige ingrediënten voor een gezond avondje plezier.

Over Boter bij de Vis:

Zoals zovelen het in deze crisisjaren overkomen is, zo ook heeft het noodlot bij
Frank Stevens toegeslagen. Twee jaar geleden werd hij ontslagen en viel hij van de ene op de andere dag zonder werk. Wie gedacht had dat de werkloze Frank Stevens in zak en as zou zitten om het verlies van zijn job, heeft het helemaal verkeerd voor. In plaats van gedreven op zoek te gaan naar ander werk, bedacht hij een briljant plan om de dalende inkomsten te compenseren. Alles loopt goed tot wanneer hij bezoek krijgt van een inspectrice van Sociale Zaken…Van dan af volgen de dolste verwikkelingen, gekke misverstanden, verkleedpartijen en persoonsverwisselingen elkaar in razend tempo op en bezorgen het publiek gegarandeerd een onvergetelijke avond!

Kaarten zijn te reserveren op het nummer 052 21 51 16. De toegang bedraagt 5 euro op 5, 6 en 13 maart telkens om 20 uur; 8 euro op 7 maart om 15 uur (met koffie en gebak) en 12 euro voor de galavoorstelling op 12 maart om 20 uur. Deze galavoorstelling vindt plaats ten voordele van de tafeltennisclub voor andersvaliden waarbij Appelsenaar Tim Vinck is aangesloten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord