Schrijfster Patricia David bezoekt basisschool Atheneum

Nu vrijdag, 5 maart, nodigen de juffen en kinderen van het derde leerjaar van basisschool Atheneum de jeugdschrijfster Patricia David uit. Al heel het schooljaar zijn de kinderen volop bezig met het werken rond boeken en in het bijzonder rond de boeken van Patricia David. Wekelijks wordt er voorgelezen uit de boeken over “Juffrouw Verdorie”, en de kinderen van het derde leerjaar lazen zelf al enkele keren verhaaltjes voor uit “Heks Kweetetal” en “Vind je dit grappig, Sint?” aan de kinderen van het eerste leerjaar. Deze vorm van tutorlezen valt bij alle kinderen enorm in de smaak.

Patricia David, die in 1949 geboren werd in Dendermonde, is ondertussen de lievelingsschrijfster van veel leerlingen, zo blijkt uit de driewekelijkse bibliotheekbezoeken. De leerlingen verheugen zich dan ook erg op haar komst.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord