Schrijfster Patricia David bezoekt basisschool Atheneum

Nu vrijdag, 5 maart, nodigen de juffen en kinderen van het derde leerjaar van basisschool Atheneum de jeugdschrijfster Patricia David uit. Al heel het schooljaar zijn de kinderen volop bezig met het werken rond boeken en in het bijzonder rond de boeken van Patricia David. Wekelijks wordt er voorgelezen uit de boeken over “Juffrouw Verdorie”, en de kinderen van het derde leerjaar lazen zelf al enkele keren verhaaltjes voor uit “Heks Kweetetal” en “Vind je dit grappig, Sint?” aan de kinderen van het eerste leerjaar. Deze vorm van tutorlezen valt bij alle kinderen enorm in de smaak.

Patricia David, die in 1949 geboren werd in Dendermonde, is ondertussen de lievelingsschrijfster van veel leerlingen, zo blijkt uit de driewekelijkse bibliotheekbezoeken. De leerlingen verheugen zich dan ook erg op haar komst.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie