Marnixring brengt evocatie rond het Ros Beiaard

Dendermonde – Marnixring Dendermonde brengt op zaterdag 27 en zondag 28 maart in cultuurcentrum Belgica een evocatie rond het Ros Beiaard naar aanleiding van de uitreiking van zijn Prudens Van Duyseprijs. Dynamic Symphonic Band o.l.v. Geert Baetens vertolkt een muziekwerk dat door Bart Piquer in het kader van de Ros Beiaardommegang werd gecomponeerd. Er zijn interviews met o.m. burgemeester Piet Buyse, afgewisseld met beelden op groot scherm en theaterfragmenten gebracht door ’t Echt Dèrremonds Theoater. Filip Duerinck en Cora De Backer zorgen voor proza en poezie. Videoclub Ros Beiaard en cultuurcentrum Belgica steunen deze ultieme Dendermondse avond.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord