Miek en Roel nu zaterdag in het Gildenhuis

miekenroel.jpg
Sint-Gillis – KWB en KAV slaan de handen in elkaar en presenteren op zaterdag 13 maart het artiestenduo Miek & Roel in zaal Gildenhuis aan de Otterstraat in Sint-Gillis. Onze oudere lezers zullen zich misschien nog herinneren dat Miek en Roel in 1965 deelnamen aan de Ontdek-De-Ster-wedstrijd van de Vlaamse televisie (de ultieme voorloper van Idool en Star Academy). Het duo eindigde toen op de derde plaats met Engelse en Amerikaanse folksongs. Miek en Roel behoren tot de zogenaamde geëngageerde liedjeszangers. In 2007 verscheen hun meest recente cd ‘De Titanic Achterna’. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij Louis Van Rossem (052 21 45 18) en André De Kinder (052 22 33 07 of 0476 29 48 85).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie