1100 euro voor Haïti

Dendermonde – De basisschool Atheneum Dendermonde haalde, dankzij de hulp van alle kinderen en leerkrachten, 1100 euro op voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. De gebeurtenissen waren een onderwerp in elke klas van de school, en samen met de kinderen werden verschillende acties  uitgewerkt. De kleuters maakten een collage en plaatsten daarbij een collectebus, andere klassen verkochten zelfgemaakte tekeningen, foto’s, strips, wafels en fruitsalade, en nog een andere lieten mama en/of papa betalen voor klusjes die ze uitvoerden. De 1100 euro die alle klassen samen verdienden, werd integraal gestort op rekeningnummer 000-0000012-12.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord