Ook De Oogappel steunde Haïti

Appels – Een overvloed van acties ten voordele van het getroffen Haïti passeerden sinds 26 december de revue. Ook de vrije basisschool ‘De Oogappel’ uit Appels organiseerde de afgelopen weken – met succes – enkele acties. Leerlingen en leerkrachten staken samen de handen uit de mouwen. Per graad werd er een actie voorzien. De derde kleuterklas zorgde voor lekkere, zelfgemaakte groentesoep. De eerste graad verkocht snoepjes in de vorm van een hartje. De tweede graad zorgde voor koffie en cake en speelde ook het toneelstuk ‘Romeo en Julia’. De derde graad hield een heuse rommelmarkt met oud speelgoed van de leerlingen.

“Alle acties bleken een enorm succes te zijn”, vertelt meester Stefan. “De leerlingen werkten enthousiast mee en de solidariteit met de getroffen mensen uit Haïti was enorm groot. Alle acties samen brachten meer dan duizend euro op. Verder willen we nog alle mensen bedanken die op de een of de andere manier hun steentje hebben bijgedragen”, aldus meester Stefan in de naam van alle leerlingen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord