Search

Gratis energiescan en duurzaam bouwadvies

Dendermonde – Het stadsbestuur neemt de kosten van een energiescan van je huis voor zijn rekening. Op basis van een uitvoerige energiescan krijg je een pak energiezuinige tips en informatie waarmee je fors geld kan besparen.

Om inwoners met bouwplannen bij te staan op het gebied van energiezuinigheid en duurzaam water- en materiaalgebruik én hun vertrouwd te maken met de principes van duurzaam bouwen biedt de stad Dendermonde bouwers en verbouwers gratis duurzaam bouwadvies aan. Hiervoor wordt de MilieuAdviesWinkel ingeschakeld.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie