Oudegem opnieuw naar eredivisie

Oudegem – Nadat het team vorig seizoen uit ereklasse donderde, slaat volleybalclub Oudegem sportief terug en haalt het in eerste nationale B de titel binnen. Omdat titelrivaal Elsene deze week zijn wedstrijd verloor, is Oudegem wiskundig zeker van de kampioenstitel. Op zondag 18 april wordt de terugkeer naar eerste nationale gevierd in sporthal Oudegem. Om 15 uur vindt de wedstrijd Oudegem B-Ertvelde/Evergem plaats en Oudegem A speelt om 18 uur tegen Chapelle. Na de wedstrijd, om 19.15 uur, vindt de huldiging van speelsters, technische en medische staf plaats.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord