Stadsrace voor mountainbikers volgend jaar in Dendermonde

Dendermonde – De City Team Challenge vindt volgend jaar ook in Dendermonde plaats. “Hasselt en Dendermonde hebben bevestigd om in 2011 de City Mountainbike Challenge te ontvangen. Hiermee wordt de kalender van 2011 al snel stevig ingevuld. Meer informatie en details volgen”, aldus organisator Kristof Bruyneel. De City Team Challenge is een mountainbike stadsrace op een ultra kort parcours met allerlei kunstmatige hindernissen. Dit jaar vinden wedstrijden plaats in Waregem, Gent en Sint-Niklaas.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie