Wandel- en fietshappening met vertrek in Grembergen

Grembergen – Wandel- en fietsliefhebbers kunnen op zondag 25 april deelnemen aan een grote happening met vertrekplaatsen in Hamme, Waasmunster en Grembergen. Het initiatief komt van Pasar Waas & Dender.

Er zijn fietslussen van 33, 45, 55 en 65 kilometer en wandellussen van 8, 15 en 23 kilometer. Onderweg kan je halt houden voor een bezoek aan een bezienswaardigheid zoals het centrum van Moerzeke, het Molsbroek in Lokeren, de Napoleonmolen in Hamme enzovoort. In Kastel kan je in het kader van “De Week van de Amateurkunsten” op verschillende locaties terecht voor tentoonstellingen, optredens en workshops voor kinderen.

In Grembergen kan je met de fiets vertrekken tussen 10 en 14.30 uur aan de KAVD-voetbalkantine, Oud Kerkhofstraat.

Meer informatie: 03 760 13 60 of www.pasar.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie