Zoeken

Wandel- en fietshappening met vertrek in Grembergen

Grembergen – Wandel- en fietsliefhebbers kunnen op zondag 25 april deelnemen aan een grote happening met vertrekplaatsen in Hamme, Waasmunster en Grembergen. Het initiatief komt van Pasar Waas & Dender.

Er zijn fietslussen van 33, 45, 55 en 65 kilometer en wandellussen van 8, 15 en 23 kilometer. Onderweg kan je halt houden voor een bezoek aan een bezienswaardigheid zoals het centrum van Moerzeke, het Molsbroek in Lokeren, de Napoleonmolen in Hamme enzovoort. In Kastel kan je in het kader van “De Week van de Amateurkunsten” op verschillende locaties terecht voor tentoonstellingen, optredens en workshops voor kinderen.

In Grembergen kan je met de fiets vertrekken tussen 10 en 14.30 uur aan de KAVD-voetbalkantine, Oud Kerkhofstraat.

Meer informatie: 03 760 13 60 of www.pasar.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie