Zoek

Casa Viola brengt gasten in de sfeer van het Ros Beiaard

isabelleviola.jpg
Appels – Zondag 30 mei keren een pak ‘uitgeweken’ Dendermondenaren terug naar hun geboortestad om het Ros Beiaard te zien schitteren. Bed & Breakfast Casa Viola in Appels heeft voor deze vroegere stadsgenoten – die niet bij vrienden of familie kunnen overnachten – een aantrekkelijk alternatief: het Ros Beiaardarrangement.

Isabelle Viola heeft sinds vorig jaar de bed & breakfast Casa Viola in Appels. Naar aanleiding van de Ros Beiaardommegang biedt ze gasten tijdens het weekend van 29 en 30 mei een speciaal Ros Beiaardarrangement aan. “Ik ben zelf ook een grote fan van het Ros Beiaard en ik dacht dat het wel leuk zou om mijn gasten dat weekend helemaal in de sfeer van de ommegang te brengen”, vertelt Isabelle Viola.

Het arrangement omvat naast twee overnachtingen ook tribunetickets en een shuttledienst naar het centrum. “Ik heb nog meer verrassingen in petto. Ik heb voor mijn gasten een heel pakket met Ros Beiaard memorabilia samengesteld”, zegt Isabelle Viola. “In de prijs zit ook de huur van fietsen en als gasten dat wensen, kan ik hen ook een rustgevende natuurlijke verzorging aanbieden”. Isabelle Viola combineert namelijk haar bed & breakfast met een schoonheidssalon. Casa Viola vind je aan de Koebosstraat 38 in Appels.

Meer informatie: 0478 63 88 78 of www.casaviola.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie