Muziek in fleurige De Dammenlaan en Donckstraat

Dendermonde – Het wijkcomité van De Dammenlaan organiseert op zaterdag 8 mei 2010 vanaf 10.30 uur een verkoop van perkplantjes. Met een ruim assortiment wordt getracht wat kleur en zon in de wijk te brengen. Ter plekke worden bloembakken met teelaarde gevuld en worden er de plantjes naar keuze ingezet. Alles uiteraard aan democratische prijzen. De verkoop gebeurt in de wijk zelf.

De dag nadien, op zondag 9 mei 2010, volgt een aperitiefconcert. Dat organiseren de mensen van de dan erg fleurige De Dammenlaan samen met het wijkcomité van de Donckstraat. De Koninklijke Muziekkapel van de Brandweer van Dendermonde start om 10.30 uur met een rondgang door De Dammen. Om 11.00 uur is er een gratis optreden op het speelplein. Het wijkcomité zorgt alvast voor een aperitief. Schol!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord