Stel je bedrijf voor in China

Dendermonde – De Provincie Oost-Vlaanderen zoekt twee fiere Oost-Vlaamse bedrijven, instellingen of verenigingen om deel te nemen aan de wereldtentoonstelling in Shanghai. Deze twee krijgen de kans om zich op de wereldtentoonstelling aan het Chinese en internationale publiek voor te stellen. Daarvoor wordt hen gratis de businessruimte van het Belgisch paviljoen op zaterdag 28 augustus 2010 integraal ter beschikking gesteld. Geïnteresseerde bedrijfsleiders kunnen een voorstel indienen tot 1 juni 2010. Een deskundige jury zal de twee beste voorstellen selecteren. De geselecteerden krijgen elk een halve dag de seminarieruimte gratis ter beschikking.

Meer informatie: dienst Economie, Europese en Internationale samenwerking van de Provincie Oost-Vlaanderen, Seminariestraat 2, 9000 Gent, contactpersoon: Peter De Steur, tel. 09 267 86 85.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord