Gespreksavond met Norbert De Batselier

Dendermonde – Vanavond, donderdag 6 mei, nodigt de lokale sp.a-afdeling Norbert De Batselier uit om te praten over de gevolgen van de economische en financiële crisis. Elf jaar lang zat de Norbert De Batselier het Vlaamse parlement voor, een functie die hij combineerde met het burgemeesterschap van Dendermonde. In 2006 nam hij na een lange politieke carrière als o.a. Vlaams minister, afscheid van de politiek en werd hij directeur van de Nationale Bank van België.

Norbert De BatselierDe Batselier zal een toelichting geven bij de financiële en economische crisis waarmee we recent werden geconfronteerd, en uitleg geven en helpen een inzicht te verwerven hoe deze crisis is kunnen ontstaan. Achteraf is er ook ruimte om na te kaarten bij een glas.

Donderdag 6 mei, 20.00 uur, zaal Steenpoort (Kerkstraat 115, Dendermonde). Toegang gratis. (Foto: Nationale Bank van België)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie