Zoek

Onbebouwd perceel in stadscentrum krijgt tijdelijk recreatieve functie

Dendermonde – De huisvestingsmaatschappij Dendermondse Volkswoningen stelt een stuk grond van ongeveer 700 vierkante meter tijdelijk ter beschikking van de stad Dendermonde. Het perceel bevindt zich aan het vernieuwde sas.

“Sinds enkele jaren is het onbenut, omdat een gepland huisvestingsproject nog enige tijd op zich laat wachten. Intussen wil Dendermondse Volkswoningen wél constructief ingaan op de vraag van alle actoren, namelijk de stad Dendermonde én vooral de bewoners van de centrumwijk St-Jorisgilde en St-Rochusstraat, om het perceel optimaal te benutten”, aldus adjunct-directeur Piet Pauwels.

Het stadsbestuur zal het terrein klaarmaken en een sociaal-culturele of recreatieve functie geven. “We willen benadrukken dat deze gratis ingebruikgeving een tijdelijk karakter, vermoedelijk tot 2012, heeft maar hoopt alleszins dat dit initiatief gesmaakt kan worden als een goede stap om het leven in deze centrumwijk nog aangenamer te maken”, aldus Piet Pauwels.

Perceel Dendermondse Volkswoningen

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie