Zoek

Politie blijft toezicht houden op wegenwerken in Grembergen

Grembergen – De lokale politie blijft klachten ontvangen over zwaar vervoer dat de wegomlegging naar aanleiding van de wegenwerken in Grembergen blijft negeren.

“Tijdens deze fase van de werken, de derde fase, vinden nog steeds controles plaats en worden vrachtwagens op de gewestweg in Zele ter hoogte van de rotondes aan de kant gezet om te verhinderen dat deze toch gebruik zou maken van de wegomleiding”, laat Katleen Bombeke van de politie weten. “Vrachtwagens, die de wegomleiding voor het autoverkeer toch volgen, worden daarnaast zoveel mogelijk geverbaliseerd. Op basis van de vrachtbrief wordt nagegaan of zij al dan niet in overtreding zijn.”

De voorbije dagen werden minstens 50 vrachtwagenchauffeurs geverbaliseerd. Ook tijdens de komende dagen en weken zal de politie extra en gericht toezicht uitoefenen, kort op de bal spelen en systematisch verbaliseren. Ook in de vroege uren zullen bestuurders gecontroleerd worden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie