Lokale kunstenaars brengen ommegang in beeld

_lokalekunstenaars.jpg
Sint-Gillis – Kunstenaar Hans De Munter is één van de vele Dendermondse kunstenaars die deelnemen aan de tentoonstelling ‘De Ros Beiaardommegang in beeld – 1888-2010’ in de nieuwe stedelijke openbare bibliotheek.

“Mijn passies zijn tekenen, grafiek en etsen. Op de tentoonstelling neem ik deel met een ets die speciaal voor deze gelegenheid ontworpen werd”, vertelt Hans De Munter. “Ik
maak deel uit van de Kunstraad en op één van de vergaderingen werden kunstenaars uitgenodigd deel te nemen aan een grote tentoonstelling in het kader van de Ros
Beiaardommegang. Ik stel tegenwoordig minder dan vroeger tentoon en dus leek me dit een mooie kans”, vertelt Hans De Munter. De etsen van Hans De Munter kan je ook bekijken bij Inlijstingen ‘t Schilderke aan de Bogaerdstraat. De tentoonstelling “De Ros Beiaardommegang in beeld 1888-2010” van de Stedelijke Musea Dendermonde loopt tot 11 juli in de stedelijke openbare bibliotheek aan de Kerkstraat. Op vrijdag, zaterdag en zondag is de expositie open van 14 tot 18 uur. De toegang is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord