Nieuwe kappersopleiding in Dendermonde

nieuwekappersopleiding.jpg Dendermonde – Het centrum voor volwassenenonderwijs CVO Leerstad start op 1 september in Dendermonde met de nieuwe opleiding ‘Kapper en Hulpkapper’. “Na telefonisch onderzoek bleek dat de regio een grote behoefte ervaart aan geschoolde en gemotiveerde werkkrachten”, aldus Manuela De Plucker, waarnemend directeur CVO Leerstad. De nieuwe opleiding werd vorige week uitgebreid voorgesteld tijdens een informatieavond op de campus Dendermonde. Je vindt informatie over deze nieuwe opleiding voor volwassenen vanaf 15 jaar op de website www.leerstad.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord