Nieuwe kappersopleiding in Dendermonde

nieuwekappersopleiding.jpg Dendermonde – Het centrum voor volwassenenonderwijs CVO Leerstad start op 1 september in Dendermonde met de nieuwe opleiding ‘Kapper en Hulpkapper’. “Na telefonisch onderzoek bleek dat de regio een grote behoefte ervaart aan geschoolde en gemotiveerde werkkrachten”, aldus Manuela De Plucker, waarnemend directeur CVO Leerstad. De nieuwe opleiding werd vorige week uitgebreid voorgesteld tijdens een informatieavond op de campus Dendermonde. Je vindt informatie over deze nieuwe opleiding voor volwassenen vanaf 15 jaar op de website www.leerstad.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie