Driedaags feest op de Grote Markt in juli

driedaagsevlaanderenfeest.jpg
Dendermonde – Het volksfeest na afloop van de Ros Beiaardommegang smaakte bij veel Dendermondenaren naar meer. Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juli dient zich met ‘Vlaanderen Feest’ al een eerste schitterende gelegenheid aan om opnieuw een feestje te bouwen op de Grote Markt.

Burgemeester Piet Buyse stelde vorige vrijdag de zomerprogrammering van de dienst toerisme en stadspromotie voor tijdens een ontmoeting met de lokale pers. Onder meer ‘Vlaanderen Feest’ kwam uitgebreid aan bod.

Live televisieuitzending met topartiesten

Naar aanleiding van het Belgische voorzitterschap van de Europese Unie brengt VRT Televisie een achtdelig muziekprogramma waarvan op vrijdag 9 juli in Dendermonde de aftrap gegeven wordt.De Ros Beiaardstad is de eerste stad die het nieuwe programma mag verwelkomen.

19.00 uur : Radio 2 (tot 20.00 uur)
20.00 uur : toespraak burgemeester Piet Buyse
20.30 uur : live televisieuitzending met topartiesten (tot 21.30 uur)
21.30 uur : Roel Vanderstukken (tot 23.00 uur)

Party met Schlagerkoningin Laura Lynn

Zaterdagavond 10 juli vanaf 21 uur vindt op de Grote Markt een party met de nadruk op Nederlandstalige muziek, schlagers en populaire meezingers. De dj-set wordt gecombineerd met een optreden van Laura Lynn.

Laura Lynn is de ongekroonde Schlagerkoningin van Vlaanderen. Ze is uitgegroeid tot één van de grote Vlaamse artiesten en zorgt op 10 juli voor ambiance op de Grote Markt.

Johan Verminnen en Frank Boeijen

Johan Verminnen en Frank Boeijen treden op zondag 11 juli vanaf 15 uur op. Laat je meeslepen door de hits “Laat Me Nu Toch Niet Alleen”, “Rue Des Bouchers”, “Mooie dagen”, “Ik Wil De Wereld Zien” en nog vele andere klassiekers. Frank Boeijen is al 30 jaar een vaste waarde in de Nederlandstalige muziek. De Nijmeegse zanger en liedjesschrijver heeft het patent op prachtige songs over de grote vragen en kleine dingen des levens. Hij is dan ook de ideale afsluiter voor het driedaags festival op de Grote Markt van Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie