“Denderpop moet zomerse oase worden”

denderpop_robhuijghe.jpg
Dendermonde – Het is al een tijd geweten dat onze stad een nieuw zomerfestival rijker is, maar nu is ook het volledige programma van Denderpop bekend. “We zijn trots op onze eerste affiche die niet dé grote namen siert, maar wel bulkt van kwaliteit en talent. Denderpop moet de zomeroase worden op de grauwe gedempte Dender”, aldus medeorganisator Rob Huijghe.

denderpop_organisatoren.jpg

“Op zaterdag 28 augustus trekken we de kaart van de dansbare muziek. Alles is aanwezig om er een bruisende festivalavond van te maken”, aldus Rob Huijghe. Op het podium komen The Father, The Son And The Holy Simon (19.00 uur), Myopia (20.30 uur), Lick My Click (22.00 uur), Pickle Juice (23.30 uur) en Tête-à-tête (1.00 uur). “Zondag 29 augustus houden we het iets rustiger en willen vooral de zomerse sfeer kracht bij zetten. We opteren wel voor een volledig Dendermonds programma, in de lijn met onze intenties”, licht Rob Huijghe toe. Op de affiche staan voor zondag Sic Bo (18.00 uur), de coverband 3PM (19.30 uur) en Asimov (21.00 uur).

De toegang op zaterdag bedraagt 8 euro. Op zondag is het festival gratis. Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen gratis binnen.

Meer informatie: www.denderpop.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord