Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Voldoende inschrijvingen voor start Freinetschool

Freinetschool AppelsAppels – Het is definitief: op 1 september gaat de Appelse Freinetschool van start. De school zal zowel in de eerste als in de tweede graad Freinetonderwijs aanbieden. De derde graad zal nog één jaar traditioneel onderwijs zijn. Ouders die hun kinderen willen inschrijven in de school kunnen contact opnemen met de coördinator op het nummer 052/21 75 27 of via mail. Ouders en kinderen zijn natuurlijk ook steeds van harte welkom om de school te bezoeken in de Heirstraat 61 in Appels.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie