Win tickets voor Fiësta Aaghem nu zaterdag

manougallo.jpg
Oudegem – Zaterdag 17 juli is de basisschool in Oudegem opnieuw dé plaats voor wie zin heeft in het tropisch feestje Fiësta Aaghem.

“Het succes van de vorige edities, toonde aan dat de Oudegemenaar dit initiatief kan smaken en dat er een vierder editie moest komen. Met deze editie mikken we hoger: met een topartieste als Manou Gallo mikken we op een publiek uit de ruime regio”, vertelt medeorganisator Tom Bogman.

De rode draad doorheen het programma van muziek, dans en spektakel is ‘Afrika’. Fiësta Aaghem start om 17.30 uur en vanaf 18.00 uur wordt Congolese kip en een Afrikaanse braai geserveerd. Waza Roots speelt om 20.30 uur. Manou Gallo komt om 23.00 uur op het podium.

Tom Bogman: “Tussendoor kunt u genieten van percussiekunsten van Mondo Djembe. Afsluiten doen we zoals elk jaar met een knallende fuif. We denken ook aan de kinderen met grime en animatie. Alles speelt zich af in openlucht, mocht de zon toch niet mee willen werken zorgen wij voor overkapping.”

Mix dit alles met lekkere cocktails en African food en de vierde editie van Fiësta Aaghem wordt een onvergetelijke avond en nacht.

Editie heeft tickets voor Fiësta Aaghem op zaterdag 17 juli in Oudegem. Stuur voor vrijdag 16 juli om 12 uur een e-mail naar info@editie.net en maak kans op één van de vijf duo-tickets. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Succes! Tot zaterdag!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie