Kappellekesjogging op 13 augustus

Grembergen – De 18de Kappellekesjogging van AC Denderland vindt plaats op vrijdag 13 augustus. De inschrijvingen en de prijsuitreiking vinden plaats in een feesttent in de Bankveldstraat. Er is een kinderloop (6 tot 8 jaar) en een jeugdloop (9 tot 11 jaar) voorzien. Volwassenen kunnen kiezen uit een parcours van 3, 6, 9 of 12 kilometer.

Als je past begint met joggen, kan je vanaf 14 september deelnemen aan ‘Joggen voor beginners’. Op 10 weken tijd leer je van 0 naar 5 kilometer joggen. Op 13 september vindt hierover een informatieavond plaats.

Meer informatie: www.acdenderland.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord