Oplevering nieuwe bibliotheek uitgesteld

Dendermonde – Schepen Leen Dierick laat op haar weblog weten dat de oplevering van de nieuwe bibliotheek uitgesteld werd. “Er is nog heel wat werk aan de nieuwe bib in Dendermonde. Zoveel zelfs dat de geplande oplevering niet is kunnen doorgaan. Aannemers moeten nog een pak zaken afwerken. Het geplande openingsweekend in september zal niet in het gedrang komen”, meldt schepen Dierick. “Terwijl de aannemer alles afwerkt, kan er wel al begonnen worden met de verhuis van onder meer de vele boeken.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie