Amerikaanse artieste Charmaine Neville in Honky Tonk Jazzclub

charmaineneville.jpg
Carla Evenepoel en Charmaine Neville in New Orleans.

Dendermonde – We nemen je mee naar zondag 26 april vorig jaar. Op Jackson Square in New Orleans (USA) genieten een twintigtal leden van de Honky Tonk Jazzclub van een stomend concert. Op het podium staat Charmaine Neville, dochter van Charles Neville, één van de Neville Brothers. Charmaine Neville was backing vocalist voor haar vader en nonkels toen die op het hoogtepunt van hun muziekcarrière stonden. Ondertussen heeft ze hun beroemdheid geëvenaard, zo niet zelfs overstegen. “I want some chocolate”, zingt Charmaine. Het brengt Honky Tonker Carla Evenepoel op een idee. Ze spurt naar haar hotelkamer waar ze een aantal chocotoffs meegraait. Charmaine Neville is gecharmeerd en van het één komt het ander. Op vrijdag 10 en 11 september is ze te gast bij de Honky Tonk Jazzclub en geeft ze twee concerten.

Charmaine Neville treedt op vrijdag 10 en zaterdag 11 september om 20 uur op in de Honky Tonk Jazzbunker aan de Leopold II-laan 12A. De toegang bedraagt 25 euro.

Meer informatie: www.honkytonk.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie