Gustaaf herneemt nostalgisch theaterstuk

Grembergen – Het theatergezelschap Gustaaf herneemt deze week het nostalgisch stuk ‘Ode aan de mét’. De voorstellingen vinden plaats op donderdag 9 september om 20 uur, zaterdag 11 september om 20 uur en zondag 12 september om 14.30 en 19 uur in zaal Reynout, Sint-Elooistraat 15.

Toneelgroep Gustaaf ontstond in 2005 nadat enkele afgestudeerden van de Stedelijke Acadamie Dendermonde wilden bewijzen dat er nog leven was na de academie. Na twee jaar hard werken en met hulp van cultuurcentrum Belgica ging in april 2007 de voorstelling ‘De ondergang van de Titanic’ in première.

Het was al meteen duidelijk dat Gustaaf niet de traditionele paden zou bewandelen: spelen doen we het liefst op een originele locatie, voor een intiem publieksgroepje met een tekst waar we onze eigen draai aan geven.

In 2008 volgden het romantisch-muzikale ‘Café d’Amour’ samen met Sjoekroedt in het Theatercafé Dendermonde en het ingetogen ‘In Memoriam’ van Hanneke Paauwe (Begijnhof Dendermonde).

In oktober 2009 speelde Gustaaf een uitverkochte en succesvolle reeks van ‘Ode aan de Met’. En dat smaakte naar meer…

Meer informatie: 0479 60 66 61 of toneelgustaaf@hotmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie