Een aantal straten in Lutterzele worden vernieuwd

Sint-Gillis – Het stadsbestuur wil de straten Lange Dijkstraat, Hoeksken, Putteveld, Ketserbaan en Bertbaan vernieuwen. Omdat de aanwezige rioolbuizen onaangepast zijn, betekent dat meteen ook de vervanging van de riolering door een gescheiden rioolstelsel.

In het begin van vorig jaar kreeg het studiebureau SWBO uit Dendermonde de opdracht om deze vernieuwing uit te werken. De plannen en de stand van zaken worden toegelicht op een informatievergadering op maandag 11 oktober om 20 uur in de Sint-Lutgartzaal in Luttezele. Iedereen is welkom.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie