Ten strijde tegen de Aalsterse bezetter!

Dendermonde – Zondag 17 oktober organiseert de stedelijke jeugdraad een groot stadsspel. “Ten strijde tegen de Aalsterse bezetter! Dit is in een notedop het thema van het grote stadsspel dat de jeugdraad in elkaar heeft gebokst en waar meer dan 140 kinderen uit diverse jeugdverenigingen aan zullen deelnemen”, aldus schepen Marius Meremans.

Het stadsspel vindt plaats in het stadscentrum. “De stad is overgenomen door Aalstenaars en dit lokt natuurlijk een opstand uit en door allerhande opdrachten pogen de jonge Dendermondenaars zich van dat ondraaglijk juk te bevrijden. Natuurlijk gebeurt alles op een vredelievende wijze en met het nodige relativeringsvermogen”, voegt schepen Meremans er snel aan toe. “In de toekomst zullen nog meer activiteiten vanuit de jeugdraad georganiseerd worden. De bedoeling is om de bekendheid van jeugdraad te verhogen bij de doorsnee jongere, want deze organen zijn de spreekbuis en het klankbord van het Dendermonds jeugdbeleid.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord