Zoek

Ten strijde tegen de Aalsterse bezetter!

Dendermonde – Zondag 17 oktober organiseert de stedelijke jeugdraad een groot stadsspel. “Ten strijde tegen de Aalsterse bezetter! Dit is in een notedop het thema van het grote stadsspel dat de jeugdraad in elkaar heeft gebokst en waar meer dan 140 kinderen uit diverse jeugdverenigingen aan zullen deelnemen”, aldus schepen Marius Meremans.

Het stadsspel vindt plaats in het stadscentrum. “De stad is overgenomen door Aalstenaars en dit lokt natuurlijk een opstand uit en door allerhande opdrachten pogen de jonge Dendermondenaars zich van dat ondraaglijk juk te bevrijden. Natuurlijk gebeurt alles op een vredelievende wijze en met het nodige relativeringsvermogen”, voegt schepen Meremans er snel aan toe. “In de toekomst zullen nog meer activiteiten vanuit de jeugdraad georganiseerd worden. De bedoeling is om de bekendheid van jeugdraad te verhogen bij de doorsnee jongere, want deze organen zijn de spreekbuis en het klankbord van het Dendermonds jeugdbeleid.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie