Zoek

ACV pleit met filefiets voor duurzaam woon-werkverkeer

Dendermonde – Op donderdag 14 oktober voert ACV actie om het duurzaam woon-werkverkeer aan te moedigen. ACV vindt dat dringend geïnvesteerd moet worden in duurzaam woon-werkverkeer. Om dit thema onder de aandacht te brengen, plant de organisatie een opmerkelijke actie. “Op 14 oktober fietst onze filefiets door de straten van Dendermonde. We zullen onder meer wedstrijdflyers uitdelen waarmee een plooifiets kan gewonnen worden”, aldus Walter De Ridder van ACV. De filefiets vertrekt aan het Sociaal Centrum aan de Oude Vest en rijdt dan via Brusselsestraat, Station, Leopold II-laan en Mechelsesteenweg naar het Hoogveld.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie