Bijna geen ijsberen meer in Dendermonde

ijsberen.jpg
Dendermonde – Afgelopen zaterdag startte het nieuw Ijsberenseizoen en dus doken ook de Dendermondse Ijsberen in het koude water van de zwemvijver aan het zwembad Olympos.

Nochtans zag het er even naar uit dat de club het nieuwe seizoen niet zou halen. “We konden de club niet op zijn gat laten zitten en na enkele vergaderingen was de kogel door de kerk. We gaan verder met DYB. Hetgeen ook positief onthaald is door andere ijsberenclubs in het land. Het zal zeker niet gemakkelijk zijn voor het bestuur, maar we gaan ons 100% inzetten om terug een leefbare club te leiden en we garanderen nu al een spetterend seizoen met tal van activiteiten”, aldus de club in een mededeling.

“Zo zal onze clubdag terug plaats vinden in februari aan de Olympos. We hebben in het verleden tal van groepen begeleid en tevens diverse demonstraties gedaan op diverse activiteiten en kerstmarkten. Onze traininguren zijn nog steeds dezelfde namelijk dinsdag en donderdag om 19 uur en zaterdag om 17 uur. We verzamelen steeds 10 minuten op voorhand van de training in de inkomhal van zwembad Olypmos Leopold II laan 18 a. Natuurlijk hopen we daar zoveel mogelijk leden te mogen begroeten.”

Het bestuur voor het seizoen 2010-2011 ziet er als volgt uit: François Van Den Broeck (voorzitter), Peter Van Doorsselaer (secretaris), Ronald Cool (penningmeester) en Thierry Smulders (materiaalmeester).

Meer informatie: www.dendermondseijsberen.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

2 reacties

 1. Beste Bestuur,

  Mijn zoon is 2 jaar geleden mee gaan zwemmen naar Oostende.
  Hij was uitgenodigd door Ramech Van Geetruien.
  Mijn vraag is nu: is Ramech nog bij de club?
  Ik zie hem nergens meer vermeld?

  gr

  Filip

Geef een antwoord